снимка БулфотоМинистърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри детайли за проведената съвместна

...
снимка БулфотоМинистърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри детайли за проведената съвместна
Коментари Харесай

Министър Маринов с нови разкрития за ареста на звяра Северин, който уби журналистката Виктория

фотография Булфото

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри елементи за извършената взаимна интервенция с немските управляващи във връзка с задържането на Северин Красимиров, който умъртви телевизионната водеща от Русе Виктория Маринова, написа Блиц.

``
реклама

" Характерът на това закононарушение закупи интернационален отзив. След приемане на по-конкретни данни за осъщественото закононарушение,  на 9 октомври беше издадена европейска заповед за арест на заподозряния за закононарушението ", сподели вътрешният министър по време на парламентарния надзор.

" На немските служби са били предоставени вероятните 3 адреса, където се укрива лицето. "

" Немските служби бяха известени за високата социална заплаха на търсеното лице, както и на опцията той да се укрие. Те  образуваха група за търсене на укриващото се лице ", сподели министърът.

" В действително време беше обменяна информация с немските управляващи. Именно в такива случаи проличава какво значи европейска система за сигурност. В рамките на 9 - 10 часа имахме извънредно дейна връзката с немските сътрудници ", сподели той.

" Незабавната реакция на всички звена докара до сполучливото задържане на причинителя. Оценката за работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Русе по този случай е отлична ", каза Младен Маринов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР